GDJE MOGU KUPITI VAŠE PROIZVODE?

Pufni proizvode možete naručiti putem: - web stranice - instagrama - facebooka - emaila

KAKO SE REGISTRIRATI NA ONLINE SHOP?

Kako bi Vam bila omogućena kupnja sa svim pogodnostima (posebne promocije i pogodnosti, korištenje promo kodova i ticketa) na našoj stranici je potrebno biti registrirani korisnik. Proces registracije je veoma jednostavan i od Vas zahtijeva samo osnovne osobne podatke. Registrirati se možete prije nego što počnete pretraživati sportvison.hr web shop i odabirati proizvode koje želite, tako što u gornjem desnom kutu stranice kliknete na stavku "Registrirajte se" pri čemu će Vam se pokazati pop-up prozor u koji ćete unijeti svoje osobne i kontakt podatke. Registrirati se također možete i nakon što ste već u košaricu smjestili željene proizvode. Formular koji popunjavate prilikom registracije potrebno je popuniti samo jednom, a svaki naredni put dovoljno je samo ulogirati se na svoj korisnički račun.

KAKO MOGU PLATITI KUPOVINU ONLINE?

U svakom trenutku omogućen Vam je pregled svih proizvoda koje želite kupiti. Jednostavnim klikom na ikonicu košarice u gornjem desnom kutu stranice otvarate stranicu na kojoj su prikazani svi proizvodi spremni za kupovinu. Veoma lako možete obrisati proizvode iz košarice ili povećati broj željenih proizvoda.

MOGU LI KORISTITI PAYPAL ZA kupovinu?

Ovisno o valuti plaćanja, PayPal može biti jedan od načina plaćanja koji su vam na raspolaganju. Ako je plaćanje PayPalom moguće, taj ćete način plaćanja moći odabrati na stranici za plaćanje. Ako vam PayPal nije ponuđen, morat ćete promijeniti valutu plaćanja u neku od odobrenih valuta ili odabrati drugi način plaćanja.

KAKO VAS MOGU KONTAKTIRATI?

Ako niste pronašli odgovor na svoje pitanje u našim online resursima, daleko najbolji način da nas kontaktirate je putem maila, facebooka, instagrama.

KOJI SU VAŠI PREIMUM PROIZVODI?

Naši premium prozivodi su ručno rađeni proizvodi macrame tehnikom.

NEWSLETTER

Risus viverra adipiscing at in tellus.